Pidä katse pallossa!

"Tuntuuko että joskus liiketoimintasi pallo on hukassa ja pelit seis?

Oikeilla konsepteilla ja välineillä ei aika kulu pallon etsimiseen, vaan liiketoiminnan pelaamiseen!"

Printtimedia - painotyöt


Paperimediaa suunnittelemme ja toteutamme aina käyntikorteista maantiemainoksiin saakka ja kaikkea mitä niiden välille mahtuu.


Ohessa tuotteitamme:


- Käyntikortit, kirjekuoret ja kaikenkattavasti liput ja laput

- Esitteet, kirjat, lehdet ja julkaisut

- Logot, visuaaliset identiteetit ja yrityskuvat

- Julisteet, taulut ja mainoskyltit...


Yllä eritelty listaus on vain pieni osa siitä mitä osaamme tehdä, ota yhteyttä ja kysy miten voimme auttaa juuri Teidän tarpeitanne!

Internet - kotisivuja ja laajempia järjestelmiä


Alla löytyy tarjoamiamme internet-tuotteita. Toteuttamisen teemme haluamastanne materiaalista, myös ulkoasun suunnitelu onnistuu kauttamme.


- Kotisivustot

- Laajat internetjärjestelmät

- Kotisivupaikat/domainit, omalla serverillämme

- Serveripalvelut ja sähköpostit

Taittopalvelut - sivunvalmistus


Tarjoamme myös taitto- ja sivunvalmistus palveluita kokonaisille lehdille ja kustannusyhtiöille tai vaikka yksittäisen lehden toteuttamiseen, mikäli sellaiseen on tarvetta.


Vedostukset ja materiaalisiirrot toimivat helposti serveriemme kautta ja nopeat internet-yhteydet mahdollistavat suurienkin tiedostojen vaivattoman siirron.


Olemme yhteydessä suoraan painoihin tai toimitamme materiaalin teidän käyttöönne, miten vain haluatte.

Kuvankäsittelyt


Useimmiten onnistuneen lopputuloksen takana on tuotteeseen istuvat ja tuotetta tukevat kuvat. Oikeanlaisten kuvien ottaminen on kallista ja aikaa vievää työtä, meillä on lääke myös tähän, suunnittelemme ja muokkaamme valokuva-arkistostamme kuvat juuri teidän yrityksenne tarpeisiin.Kuvamanipulointi


Jos valmista kuvaa ei ole, voimme tehdä sellaisen ilman studiovuokria tai valokuvaajien ostamista. Kuvamanipulaatiolla voimme liittää kuvaan tai ottaa pois mitä tahansa, tai jos on tarvetta niin teemme kokonaan uuden kuvan, uniikkikappaleen jollaista maailmassa ei ole toista.

+358 40 555 0423

info@mediafellows.net